Nationaldagsfirande

Info-bord och npf-quiz!

Även i år kommer Attention Sollentuna/Väsby ha ett info-bord på grusplanen utanför Edsbergs slott där vi har olika typer av informationsmaterial som rör Attention och npf, men vi svarar också gärna på frågor eller samtalar om stort och smått som hör till livet med en npf-diagnos. För oss i styrelsen är detta en av årets höjdpunkter – vi får träffa både medlemmar och blivande medlemmar och en och annan som bara är lite nyfiken på det här med adhd, autism, tourettes, språkstörning med mera.

Datum: Torsdag 6 juni
Tid: 11:00-16:30 (från 12:50 bjuder Sollentuna kommun på olika artister och aktiviteter på scenen strax nedanför slottet)
Plats: Edsbergsparken, Sollentuna (tillsammans med flera andra föreningar)

Vi hoppas att vi träffas där – kom gärna förbi och säg hej och testa vårt quiz om npf!